Friday, 11 May 2012

dilema -.-

assalamualaikum,, (:
now 11/mei/2012... but aku still dalam dilema...
aku still x nampak mana arah tuju aku...
tanya banyak-banyak orang,, tapi setiap orang kan lain pendapat..
tuh yang risau nih... huhu
hati rasa nak sambung diploma in computer science at collage poly-tech mara...
but,, kawan-kawan suruh stay form6 sebab x lame... setahun setengah jer...
lagipun form6 da guna sistem universiti.... kiteorang ada 3semester...
giler-2 struggle belajar.... 3 kali exam yang penting...
so lower form6 tak boleh honeymoon... -.-
belajar,, belajar and belajar kalau nak masuk universiti k farah (:
keep it up !! 
thanxz kepada yang menyokong farah... but,, farah still kena buat solat istikharah...
meminta pertolongan and jalan yang terbaik dari Allah s.w.t... bantu lah hamba mu yang kerdil ini...